Logopediepraktijk Carine van Aalst-Becx Schijndel


 

 

Logopediepraktijk
Carine van Aalst-Becx

Steeg 6h
5482 WN  Schijndel

Tel. 073 - 54 96 708

info@logopedieschijndel.nlLid NVLF / Kwaliteitsregister / DTL-proof

Evenement rond Dag van de Stem

Zaterdag 8 april • ECI Cultuurfabriek Roermond

gepubliceerd: dinsdag, 28 maart 2017
Evenement rond Dag van de Stem

Op 8 april 2017 vindt voor de zesde keer in de ECI Cultuur­fa­briek in Roermond de Dag van de Stem plaats. Een dag vol met evenementen die allemaal met dat ene bijzondere instrument te maken hebben: de stem.

Het doel van deze dag is om zoveel mogelijk mensen op zo veel mogelijk ver­schil­lende manieren kennis laten maken met de stem en met stemgebruik. Aan de hand van allerlei ac­ti­vi­teiten zoals workshops, lezingen, optredens van koren, singer-songwriters, rappers, acteurs, dichters, stem­kunstenaars. Maar ook door middel van een (informatie)markt, stemtesten en sinds enkele jaren ook ‘Korenslag’, de zangwedstrijd voor de Roermondse basisscholen.

In de lezingen en workshops wordt aandacht geschonken aan het belang van goede stem-gewoonten, aan het voorkomen en oplossen van stemproblemen maar vooral ook aan de vele moge­lijk­he­den van dit wonderlijke instrument.

De trouwe bezoekers van de Dag van de Stem weten inmiddels dat we bij elke nieuwe editie weer nieuwe elementen of nieuwe invalshoeken toevoegen. Dit jaar doen we dat door aandacht te besteden aan de relatie tussen stem en techniek. Zo is er dit jaar een aparte ruimte met zeer bijzondere op de stem gebaseerde videogames en apps en zal er sprake zijn van een primeur in de vorm van een optreden van twee robots die samen een duet uit de Roermondse Sjinderhannes-opera zullen zingen.

Kortom: een dag waar voor iedereen wat te zien, te horen, te leren en te beleven valt.

Voor de workshops wordt een kleine bijdrage gevraagd, alle andere ac­ti­vi­teiten zijn vrij toe­gan­ke­lijk.

Meer informatie