Logopediepraktijk Carine van Aalst-Becx Schijndel


 

 

Logopediepraktijk
Carine van Aalst-Becx

Steeg 6h
5482 WN  Schijndel

Tel. 073 - 54 96 708

info@logopedieschijndel.nlLid NVLF / Kwaliteitsregister / DTL-proof

Kinderboekenweek 2017

Woensdag 4 t/m zondag 15 oktober

gepubliceerd: donderdag, 7 september 2017
Kinderboekenweek 2017

In de ruime week van woensdag 4 t/m zondag 15 ok­to­ber 2017 wordt weer de Kinderboekenweek gehou­den. Het thema is dit jaar: Griezelen. Gruwelijk eng!

Griezelen

Kinderboeken met griezels en engerds staan centraal in de Kinderboekenweek 2017. Dat belooft een loeispannende week te worden. Je bent nooit te oud om te griezelen. Maar de grens tussen wat lekker griezelig is en wanneer het echt (te) eng wordt - de grens tussen fictie en wer­ke­lijkheid - ligt voor ieder een anders. Monsters, spoken, nachtmerries, zombies, schaduwen, angsten, heksen, achtervolgers: er is een moment dat ze onder je huid of onder je bed kruipen. Door over ze te lezen kun je ze bedwingen, want het ‘kwaad’ wordt meestal wel overwonnen.

Kinderboekenweekgeschenk

Het Kinderboekenweekgeschenk voor 2017 is Kattensoep ge­schre­ven door Janneke Schotveld en geïllustreerd door Annet Schaap. U ontvangt tijdens de Kinderboekenweek gratis het Kinder­boeken­week­geschenk bij besteding van tenminste 10 Euro aan kinderboeken bij uw boekhandel.

Prentenboek van de Kinderboekenweek

Het Prentenboek Knikkeruil van de Kinderboekenweek 2017 is ge­schre­ven door Maranke Rinck in samen­wer­king met illustrator Martijn van der Linden. Knikkeruil is vanaf de eerste dag van de Kinderboekenweek in de boekwinkel te koop voor € 6,95.

Meer informatie