Logopediepraktijk Carine van Aalst-Becx Schijndel


 

 

Logopediepraktijk
Carine van Aalst-Becx

Steeg 6h
5482 WN  Schijndel

Tel. 073 - 54 96 708

info@logopedieschijndel.nlLid NVLF / Kwaliteitsregister / DTL-proof

Kinderboekenweek 2018

Woensdag 3 t/m zondag 14 oktober

gepubliceerd: woensdag, 12 september 2018

In de ruime week van woensdag 3 t/m zondag 14 ok­to­ber 2018 wordt weer de Kinderboekenweek gehou­den. Het thema is dit jaar: Vriend­schap: Kom erbij!

U doet toch zeker ook mee aan de grootste, succes­volste én leukste leesbevorderings­cam­pagne van het jaar? Het lespakket van de Kinderboekenweek is met een ervaren team ontwikkeld in samen­wer­king met Prowise, Malmberg, Zwijsen en Schooltv. Het les­pak­ket bevat zowel papieren als online (digibord)lessen en is voor alle groepen te gebruiken. De lessen sluiten aan op de Kerntitels en gaan over alle aspecten van het thema van de Kinderboekenweek: vriend­schap.

Kinderboekenweekgeschenk

De eilandenruzie is het Kinderboekenweekgeschenk 2018. Een fantastisch nieuw avontuur met Rosa en Fico, de kinderen van de knotsgekke president Pablo Fernando van Costa Banana. Ge­schre­ven door Jozua Douglas, met illustraties van Elly Hees. Van 3 t/m 14 oktober 2018 krijg je het cadeau van de boekhandel bij een besteding van ten minste € 10,- aan Neder­lands­ta­lige kinderboeken.

Prentenboek

Ook is er dit jaar een heerlijk kijkverhaal voor de kleintjes: Kom erbij. Milja Praagman schreef en tekende het prentenboek van de Kinderboekenweek. Kom erbij is vanaf 3 oktober in de boekwinkel te koop voor maar € 6,95.

Meer informatie